Over ons

01

Wie zijn wij

Waarom kiezen voor OF-Detailing

Snelst groeiend

Ultieme VAKKENNIS

Globale partners

OF-Detailing, een van de snelst groeiende bedrijven in de detailingsector. Met een uitgebreid team heeft OF-Detailing heel veel kennis in de autowereld. Van Polieren tot verlaging, van tuning tot wrappen, noem maar op. Breng uw auto binnen bij OF-Detailing en rijd uw auto buiten met voldaan gevoel. Niets is te gek, geen vraag is te veel gesteld voor ons. OF-Detailing verandert uw droom naar werkelijkheid. Altijd al getwijfeld of gedacht van: “Wat als? Hoe zou mijn auto er zo uit zien?” Kom vrijblijvend langs en ons team verwelkomt u met open armen.

Voor wat kan u allemaal terecht bij OF Detailing?

Door de samenwerking met onze verschillende partners kunnen wij zo goed als alles betekenen voor uw wagen. Ons uitgebreid gamma is ook terug te vinden op onze website.

  • Paint correction omvat het verbeteren van uw lak en het bieden van bescherming door middel van het polijsten van uw wagen. Nadien kunnen wij gewenst een beschermlaag aanbieden die uw wagen kan beschermen tot wel vijf jaar door middel van het aanbrengen van een coating. Wij werken met de beste coating op de markt, Feynlab.
  • Een nieuwe kleur gezocht voor uw voertuig? Door middel van wrapping kunnen wij uw wagen veranderen van kleur, tevens biedt deze ook bescherming voor de originele lak. Indien u de originele lak wil beschermen kunnen wij ook een beschermfolie aanbrengen, genaamd PPF (paint protection film).
  • Voor het onderhoud van uw lak bieden wij ook diepte reiniging aan voor uw wagen. Met de beste producten krijgt u een glans van uw lak die uw auto ook niet beschadigt. Waskrassen is een term die wij niet kennen. Ook het interieur toveren wij om naar showroomstaat.
  • Een deuk kunnen wij ook herstellen zonder spuiten, plaatselijk uitdeuken of een spot repair zijn beide mogelijk. Kortom alles wat nodig is om uw voertuig in showroomstaat te krijgen.
  • Upgrades. Verlagingen, uitlaatsystemen, air intakes, big brake kits en carbon onderdelen.

Wat zeggen

02

Klanten

Wat er echt toe doet

Ahmed Mert

BMW 330E

Topgasten bij OF-Detailing! Mijn wagen werd met zorg behandeld en geleverd in showroomstaat. Ik wil de gehele team bedanken voor hun dienst en aangename, lachwekkende conversaties.

Joseph Clerckx

Ferrari F12 Berlinetta

Hierbij kan ik met volle vreugde zeggen: coating job well done my friends! Aangenaam verwelkomd door de heren bij OF-Detailing, professioneel en aangenaam gesprek omtrent mijn wensen en een verbluffend resultaat achteraf. Of ik terugkom? Reken maar!

Stefaan Vanhout

Audi RS6

Met een wagen als deze kan je steenslagen helaas niet voorkomen. Gelukkig ken ik de lui bij OF-Detailing die me dan elke keer weer helpen om met een gloednieuw-lijkend wagen naar buiten te rijden. Ook nog eens een gezellig topteam!

Mario Romero

Lamborghini Huracan Evo Spyder

Deze mannen weten wat ze doen en waarom ze het doen. Ik ben versteld van hun passie en detail in hun werk! Ben op aanraden bij OF-Detailing beland en raad het voortaan nu ook aan aan anderen.

03

Waarom
OF-Detailing

Onze passie en oog op kwaliteit

Sedert geboorte liefhebber van auto’s, die buikkriebels wanneer een uitstralende wagen voorbij passeert, nooit genoeg met die pk’s? Wel, hier heb je dan al wat meer achtergrondinformatie over onze teamleden!

Het is niet enkel de zorg voor jouw lichaam en gezondheid dat bepaalt wie en hoe jij bent, maar ook dat voor je wagen. Wij bieden dé perfecte zorg en styling voor jouw wagen en maken ervan als of het op je lijf is geschreven.

Het is detail dat meesters in zijn werk onderscheidt van anderen — hier geloven wij in en hierdoor is OF-Detailing ook geboren. Details zijn klein, maar samen maakt het één groot kunstwerk.